Monday, August 31, 2009

love? like? admire?

perasaan ini dtg lg...xtau knp kebelakangan ini aku selalu terfikirkan die...he's always been on my mind...smpai dlm mimpi pon aku nmpk die...stiap ari aku berhrp dpt bertembung dgn die...wlaupon aku dan die x prnh bersapa...hnye bertembung mate saje dpt mmbuatkan ati aku berdbr2...prnh dua kali mate kami bertemu...aku tgk die,die tgk aku...tp ble mate die pndang mate aku je trus cpt2 aku alihkan pndangan ku ke arh len...pretending that nothing's happen but inside, hnye allah je tau...smpai skrg aku msih trbyg pndangan matenye...i still vividly can remember it...n it's hard 4 me to frget...

aku minat die sjk kali prtame aku tgk die...die 1 group dgn aku ms ice breaking course kami...wlaupun 1 group, kami x prnh bersapa...aku jd pendiam dgn org yg aku x knl...maybe die pon pemalu...x byk ckp pon spnjg program tu...pd mlm pnutup pgram tu ade dinner...rmai yg amik pluang utk brgambar....ade jgk la sorg dua senior pompuan brgmbr dgn die...aku pon xtau la ape yg aku rs time tu...cemburu ke?ishh, x phm la aku...prnh jgk kami sekelas,amik sbjek yg same pd mase yg same...tiap kali dlm kls, mate aku slalu mncri kelibat die...ble x nmpk die aku rs something's missing je dlm kls tu...pd ms tu aku tau die dh ade mkwe...agaknye la...aku msih ingt lagi pd ari presentation aku, aku ckp smthing yg melucukan...classmates aku gelak je...trmsuk la die...ntah knp aku rs happy je time tu...dpt mmbuatkn org ktawa trutamenye die...

ms brlalu...n i think that i just admire him...not more than that...sem ni kami sekelas lg...spt dlu, stiap kali p kls tu aku brhrp dpt jmpe dgn die...just to see him there...i just can't take my eyes off him! ari demi ari aku selalu berangan dan berdoa yg kami akn bertembung di luar kmpus.or mane2 je aku prgi...n pd mse itu die akn tegur aku...hahaha...ini la angan ku....angan yg xkn jd kenyataan...aku x pasti la die notice aku ke x...ari sbtu bru ni aku kuar p msjid india...mlm sblm tu terdetik d ati aku brhrap spaya aku brtembung dgn die...ati ku berkate "bestnye klu aku bertembung ngan die n kmudian die sapa aku...mntk no fon aku...bla bla bla...." hahaha...tggi sugguh aku terbang...ntah knp tringin sgt  mengenali die...brkwn dgn die...jelez jgk tgk owg len dpt brkwn dgn die...i just wanna b one of his frens..not more than that...

aku blik dr msjid india dgn lrt...aku brdiri d ruang view pmndangan kt dpt lrt tu...knon2 la aku yg bwk lrt tu...haha,...ade je tmpt kosong tp sngaje aku x duduk..sesampai je kt stesen lrt wngsa maju, ade 3 boys bru msuk...aku trpndang kwnnye...cpt2 aku alihkan pndangan ke hdpan...dan ati ku mula brdbr2...wlaupun aku x nmpk die tp aku dpt agak die msti ade dlm 3 org tu cos 3 owg tu adlah geng...tekaan aku mmg btul..it's him!
ble trun je dr lrt,diowg jln dlu...aku d blkg...die ade jgk pndg ke blkg tp aku rs die x cam aku coz aku pkai topeng h1n1...hheheh...Fuh,selamat! but deep down inside my heart, i really hope that he notices me...

it's amazing...it's unbelievable that half of my dreams came true...syukur alhamdulillah allah telah mendengar dan memakbulkan hrpan dan doa ku ini....satu2 nye hrpan ku skrg ialah utk mjdi kwn die...aku akn slalu berdoa yg suatu ari nnti kami akn jd kwn...isyaallah...amin...

LOVE, LIKE, ADMIRE
which category do i belong to?

5 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

patutnya ko bukak topeng h1n1 tu and say hye! huhuhu

snowy bluebird said...

aku nk tgur die? mati hdup blik pon aku xkn wat 1st move...huhu

saya said...

testing..

saya said...

haaa dapat pom komen.. ermmm saya tahu apa yang awak rasa.. saya slalu je rasa cam tu.. hahaha suka orangtapi seyes tak berani cakap dan jangan harap la saya nak cakap.. saya tak sanggup ah kalau orang yang saya suke tu tolak saya.. sedey.. baek saya diam jek.. lagi seronok.. waaaaaaa

snowy bluebird! said...

tul tu...xde gunenye kn klu gtau pon coz kte sndri dpt agak result die...apatah lg die x pndang pon kte...

Post a Comment

Love is...
© the heart of mine - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace